ÖZER KAYALI İYİ PARTİ'DE

Behçet Alp'in belediye başkan adayı olmasıyla Kuşadası'nda yükseliş trendine geçen İYİ Parti'ye son olarak Kuşadası eski Belediye Başkanı Özer Kayalı ve beraberindeki yaklaşık 500 kişi katıldı.

ÖZER KAYALI İYİ PARTİ'DE

Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen Toplu Rozet Takma Töreni'ne partinin kurmayları, eski Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve beraberindekilerin yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Törende ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Müge Başakçı, son katılımlarla İYİ Parti ailesinin Kuşadası'nın en büyük ailesi haline geldiğini ve Behçet Alp ile bu seçimi kazanacaklarını söyledi. Başakçı, "Kuşadası'nı İYİ yönetimle tanıştıracağız." dedi.
Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ise Kuşadası İlçe teşkilatının göz bebeği olduğunun altını çizerek, "Adayımız Behçet Alp adeta gönüllerde taht kurdu. Rehavete kapılmadan çalışmaya devam edeceğiz ve Kuşadası'nı kazanacağız." diye konuştu.
"CÜMLE ALEM GÖRÜYOR"
Ardından kürsüye çıkan İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, aday olarak Behçet Alp'i seçmelerinin ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha gördüklerini belirterek, "Kuşadası'nın adamıyız. Behçet Alp ile kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok. Bunu sadece ben değil, cümle alem görüyor." dedi. Karakaş ayrıca Özer Kayalı hakkında da konuşarak, "Görev yapan belediye başkanlarının büyük kısmı şaibelerle anılır. Ancak Sayın Özer Kayalı hakkında kimse tek bir kötü söz söyleyemez. Kendisinin dürüstlüğü ve ilkeli duruşu herkese örnek olmalıdır." diyerek kürsüye davet etti.
"EN İYİ YOLU BULDUK"
"Pes etmek, panik yapmak yok. Hep birlikte ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız." demiştim diyerek söze başlayan eski Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "En iyi yolu bulduk. Bundan sonra İYİ Parti ailesinde siyasete devam edecek, savunduğumuz değerleri gerçekleştirmek için mücadelemizi burada sürdüreceğiz." dedi.
Konuşmaların ardından rozet takma törenine geçildi. İYİ Parti'ye üye olan 488 kişinin rozetlerini, Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, İl Başkanı Ahmet Ertürk, İlçe Başkanı Müge Başakçı ve Belediye Başkan Adayı Behçet Alp taktı.

                                                                                                                           ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0