OYUMUZ MAVİYE

Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu üyesi Vedat Kazancıoğlu, görevinden istifa ederek başkanlığa adaylığını koydu.

OYUMUZ  MAVİYE
OYUMUZ  MAVİYE

Kuşadası’nda birçok sivil toplum kuruluşlarında çeşitli pozisyonlarda görev alan Vedat Kazancıoğlu, Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu üyesi görevinden istifa ederek yeni dönemde başkanlığa aday olduğunu  açıkladı.

‘’ESNAF KAZANIR’'

Esnafımız ile tüm kurumlar arasında köprü olmak en büyük amacımız. Tecrübeli, genç, dinamik fikirli ve tüm esnaf ve sanatkârlarımızı temsil edecek kadromuz ile yeniliğe adayız. Ahilik ahlakı ile günümüz teknolojisini birleştirecek esnafımıza yeni ticaret kapıları açacağız. Kısacası esnafımıza taze kan olmaya ve Kuşadası’na  yeni bir ticari bakış açısı getirmeye geliyoruz. Atalarımızın da söylediği gibi Tedbil-i mekânda ferahlık vardır.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

“Oda çalışır, Esnaf kazanır” slagonuyla çıktığım bu kutlu yolda bana destek veren, yol gösteren değerli büyüklerim, birlikte omuz omuza çalıştığım dostlarıma, şahsıma destek veren Kuşadası esnafına ve halkına teşekkürlerimi sunarım”.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0