ONLARCA DOĞASEVER EŞLİK ETTİ!

9. Latmos Doğa Şenliği gerçekleştirildi. Şenliğe 750 doğaseverin katıldığı ve dağcıların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığı bilgisi verildi.

ONLARCA DOĞASEVER EŞLİK ETTİ!

Ayyıldız Doğa Sporları Kulübü tarafından üç yıl aradan sonra organize edilen 9. Latmos Doğa Şenliği'nin katılımın yüksek olması nedeniyle belirlenen kamp alanlarının dışına dahi çadırların kurulmak durumunda kalındığı bilgisi verildi.

Ayyıldız Doğa sporları Kulübü Başkanı Adem Gümüşsuyu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamp alanımız yetmedi, alanın dışına çadırlar kuruldu. 21 km tırmanış ve iniş yaptığımız sert coğrafyada, Latmos Zirve'ye çıkmak için 8 km fazla yol yürüsek de zirvedeki hep bir ağızdan okunan İstikbal Marşımız tüm yorgunluklara bedeldi," diye konuştu.

BAĞARCIK'A TEŞEKKÜR

"Bağarcık Köyü'nün kıymeti insanları yine en iyi şekilde misafirperverlik sergiledi," diyen Başkan Adem Gümüşsuyu, "Aydın Kulüplerinin bir arada olup birlik beraberlik sergilemesi ayrıca çok güzeldi. Birliğimiz ile Aydın dağcılığının kazanacak olması en önemlisi kazanımdı. Bu birliğin kaynağı Aydın TDF İl Temsilcimize ayrıca teşekkür ediyorum. Aydın Valiliğimize, Türkiye Dağcılık Federasyonu'na ve Aydın İl Jandarma Komutanlığımıza destekleri için çok teşekkür ederim. Yoğun ilgiden dolayı şenliğimize katılan İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Denizli, İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Eskişehir, Kayseri, Balıkesir, Uşak, Antalya illerinin değerli Dağcılık kulüpleri ile doğa sever dostlara çok teşekkür ederim. 10. Latmos Doğa Şenliğimizde görüşmek dileği ile," ifadelerini kullandı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0