ÖMER İÇİN BİZ DE VARIZ!

SMA hastası Ömer bebeğimiz için biz de varız diyor ve az çok demeden Kuşadası, Söke, Davutlar, Güzelçamlı, Soğucak halkından desteklerini bekliyoruz.

ÖMER İÇİN BİZ DE VARIZ!
ÖMER İÇİN BİZ DE VARIZ!

Adana’da yaşayan Mehmet Ali ve Tuba Oruç çiftinin küçük oğlu SMA Tip-1 hastası 20 aylık Ömer bebek hastalığından dolayı şuan 5 kilo 7 gram ağırlığında. Ömer daha 6 aylıkken kalp krizi geçirmesi nedeniyle geçtiğimiz yıl yoğun bakıma kaldırıldı ve nefes alabilmesi için solunum yolu açıldı. Altı ay boyunca yoğun bakımda kalan ve sonrasında eve taburcu edilen Ömer bebek, enfeksiyon, yüksek nabız, yüksek ateş nedeniyle 3 kez daha yoğun bakıma alındı. Hala yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte olan Ömer bebek 4 doz spinraza ilacını almış, 5. doz için hastaneye yattığında ise enfeksiyon nedeniyle tedaviye devam edememiştir.

Ömer bebeğin minik bedeni SMA hatalığına yenilmesin, rahat bir nefes alabilsin diye ailesi yaklaşık on ay önce  “Ömer’e Hayat Ol” sloganı ile Valilik onaylı bir yardım kampanyası başlatmış. Fakat kampanyanın çok yavaş ilerlemesinden dolayı gerekli miktar henüz toplanamamıştır. Ancak %3 lük bir kısmı toplanabilen kampanya da YeniHaber Kuşadası Gazetesi olarak biz de varız diyor ve tüm okurlarımızdan az çok demeden Ömer bebek için yardım bekliyoruz. Aşağıdaki IBAN numarasından açıklamaya” Ömer’e Hayat Ol” yazıp bağışta bulunabilirsiniz. Haydi gelin hep beraber Ömer İçin Biz de Varız! diyelim, Ömer’e hayat olalım.

Garanti Bankası

TR26 0006 2000 3140 0006 8927 64

Alıcı: Tuba ORUÇ (Annesi)


Daha Fazlasını Görmek İçin Buraya Tıklayın

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0