ÖMER GÜNEL PERSONELİNE BAYRAM MÜJDESİNİ VERDİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel belediye personeline bayram müjdesini verdi. Belediye çalışanlarına ikramiyeleri bayramdan önce yatırılacak.

ÖMER GÜNEL PERSONELİNE BAYRAM MÜJDESİNİ VERDİ

Belediye işçilerinin bayram öncesinde ikramiye ödemelerini yapacaklarını belirten Başkan Ömer Günel, "Bu kente hizmet eden ve emek veren tüm işçi arkadaşlarımın bayramını kutluyorum. Aldıkları ikramiyeleri mutlulukla harcamalarını diliyorum." şeklinde ifade etti.

ÇALIŞANLAR HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Kuşadası Belediyesi, çalışanlarıyla güçlü bir aile olduklarını vurgulayarak, Başkan Ömer Günel şunları dile getirdi: "Bu ailede her birey bizim için eşit öneme ve değere sahip. Göreve geldiğimiz günden bu yana, çalışanlarımızın haklarını korumak için kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Artık her şeyin düzene girdiği, maaş ve ikramiye ödemelerinin düzenli bir şekilde yapıldığı ve toplu iş sözleşmeleriyle çalışanlarımızın mutlu olduğu bir dönemden geçiyoruz. Belediye personelimiz, emekleriyle çalışan herkes gibi en iyisini hak ediyor. İkramiyelerini keyifle harcamalarını ve sevdikleriyle sağlıklı, neşeli ve huzurlu bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum."

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0