ÖMER GÜNEL, 1000 GÜNÜ GERİDE BIRAKTI

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, göreve gelmesinin bininci gününü geride bıraktı. Başarılı çalışmaları ile Kuşadası halkının sevgisini kazanan Başkan Günel, vatandaşlara hazırladığı video ile teşekkür etti.

ÖMER GÜNEL, 1000 GÜNÜ GERİDE BIRAKTI

 

19 Mart Yerel Seçimleri'nde göreve gelen ve başarılı çalışmaları ile adından basında sık sık söz ettiren CHP’li Kuşadası Belediye  Başkanı Ömer Günel, koltuğunda bininci gününü geride bıraktı.

Saha çalışmaları ve birebir ilişkileriyle Kuşadalılarla sık sık dirsek çürüten Başkan Günel, vatandaşlara hazırladığı video ile teşekkür etti.

 

"TALİP OLDUĞUM GÖREVİN MUTLULUĞUYLA GÖREVE BAŞLADIM"

Videoda seçim döneminde yaşadığı heyecandan bahseden Başkan Günel, "Tabii ilk gün seçilmenin heyecanı, kazanmış olmanın getirdiği mutluluk diğer hislere çok daha baskındı. Tabii ki ben talip olduğum görevin zorluklarını ama aynı zamanda mutluluklarını bilerek göreve başladığıma inanıyorum" dedi.

Birçok proje için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Günel, "Nitekim bin günün sonundaki Ömer Günel aslında ilk günkü Ömer Günel ile farklı değil. İlk gün yola çıktığım, yapmayı planladığım her şeyi bir an önce hayata geçirme çabasıyla koşturmaya hazırlanan Ömer Günel vardı; şimdi de aynı heyecanla sarılmış diğer Ömer Günel var. Kuşadası'na hizmet etmek ve 25-30 yıldır 'Yapılamaz', 'Olmaz' denilen birçok şeyin aslında yapılabileceğine inanarak bu göreve sarılan Ömer Günel olarak bunların yapılabilecek olduğunu görmek beni mutlu ediyor. Hedeflediklerimizi yapabildiklerimiz takdirde de kesinlikle çok daha mutlu bir Ömer Günel olacak" diye konuştu.

"BİN GÜNDE NE DEĞİŞTİ"

Başkan Günel'in ekip arkadaşlarının desteğiyle seçimi kazandığını, seçimin hemen ertesi günü görevine heyecanla başladığını söyleyen, Ömer Günel'in eşi Duygugül Günel ise, "Bin günde ne değişti? Aslında Ömer'in heyecanında hiçbir şey değişmedi. Aslında heyecanlı adam var hala, belki de o heyecan onu dinç tutuyor ve çok mutlu yapıyor. Çünkü Ömer çok istiyordu, onu neyin beklediğini biliyordu ve ekibiyle birlikte çok hazırdı. O yüzden de başardıklarını düşünüyorum. Bu işte yalnız olmanız mümkün değil, hep birlikte hareket ederseniz ancak başarılı olabilirsiniz. Ömer başlarken 'İnsanların yüzündeki mutluluğa talibim' demişti.

Seçimin olduğu gün, saat gece 3'e kadar kutlayanlar, arayanlar oldu. Gece 3 gibi anca yatabildi Ömer. Sabah kalktığında ayağına şortunu giymiş, başında şapkası, 'Nereye gidiyorsun?' dedim, 'Biraz koşup şehre bakmam lazım.' dedi. 'Ömercim.' dedim 'Çok yoruldun biraz uyusaydın.'. 'Hayır.' dedi, 'Kuşadası'na bakıp neler yapabileceğimizi tekrar gözden geçirmem lazım'" ifadelerini kullandı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0