MUSTAFA GÖKÇE'DEN ÖZKENT SİTESİ'NE ZİYARET: KUŞADASI İÇİN BÜYÜK VAATLER

Cumhur İttifakı'nın Kuşadası Belediye Başkan adayı Mustafa Gökçe, seçim gezilerinin bir parçası olarak Özkent Sitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Gökçe, bu ziyarette Kuşadası'nın karşılaştığı mevcut sorunlara değinerek, "Hizmet edemeyen belediyeden, gerçek belediyecilikle hizmet eden belediyeye" geçişin son günlerinde olduklarını ifade etti. "Çalışan Başkan, Hizmet Eden Belediye, Mutlu Kuşadalı" vizyonu ile hareket eden Gökçe, Kuşadası sakinlerine kaliteli belediyecilik hizmeti vaadinde bulundu.

MUSTAFA GÖKÇE'DEN ÖZKENT SİTESİ'NE ZİYARET: KUŞADASI İÇİN BÜYÜK VAATLER

Site sakinleriyle yapılan buluşmada, vatandaşlar Gökçe'ye yaşadıkları sorunları aktardılar. Kendi çabalarıyla su ihtiyaçlarını karşıladıklarını, ASKİ'ye su ve atık su ücreti ödemek zorunda kaldıklarını belirten sakinler, çöp konteyneri sorunlarından da bahsettiler. Kendilerine konteynerlerin parayla satıldığını ve satın alınan konteynerlere "Kuşadası Belediyesi" yazısı eklendiğini ifade ettiler. Vatandaşlar, belediye hizmetlerinden yararlanamadıklarını, yeşil alanların bakımını ve çevre temizliğini kendilerinin üstlendiğini dile getirdiler. Ayrıca, mevsim geldiğinde zeytin toplama ve kozalak toplama gibi işlerin de yine kendileri tarafından yapıldığını belirttiler.
Bir vatandaşın, "Belediyeden hiçbir hizmet alamadık. Buradaki hizmetlerin hepsini kendimiz yaptık, belediyenin en ufak bir katkısı olmadı" şeklindeki ifadesi, site sakinlerinin belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyetsizliği açıkça ortaya koydu.

What's Your Reaction?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0