MUHTAR, RUS AŞKIYLA EVLENDİ

3,5 yıl önce Kuşadası’nda Rus Naderhda Furkzna ile tanışan Akçakaya Mahalle Muhtarı Selahattin Gölcük’ün ilişkisi evlilikle sonuçlandı.

MUHTAR, RUS AŞKIYLA EVLENDİ

3,5 yıl önce Kuşadası’nda Rus Naderhda Furkzna ile tanışan Akçakaya Mahalle Muhtarı Selahattin Gölcük’ün ilişkisi evlilikle sonuçlandı.

Söke’ye bağlı Akçakaya Mahalle Muhtarı Selahattin Gölcük ile 3,5 yıl önce Kuşadası’nda tanışan Naderhda Furkzna çifti dün resmen dünya evine girdi.

Çiftin dün saat 15.30’da Söke Belediyesi çok amaçlı düğün salonunda gerçekleşen nikah törenine Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, muhtarlar ve az sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah şahitliklerini Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak yaptı. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik birliğinin önemini vurguladı.

Rus gelin Naderhda Furkzna yaptığı açıklamada “Ben 3,5 yıl önce Kuşadası’na tatile geldim. Orada Selahattin ile tanıştık. Önce arkadaştık, daha sonra arkadaşlığımız aşka dönüştü, evlenmeye karar verdik. Bugün de evlendik, çok mutluyuz. Ben üç buçuk yıl içinde Türkçemi biraz ilerlettim. Rusya’da devlet memuru olarak çalışıyordum. Akçakaya çok şirin bir mahalle” dedi.

Akçakaya Mahalle Muhtarı Selahattin Gölcük de yaptığı açıklamada “Herkese teşekkür ediyorum. Biz Naderhda ile Kuşadası’nda tanıştık. Şimdi de aldığımız evlilik kararını hayata geçirdik. Birlikte uzun bir ömür geçireceğimize inanıyorum. Uzun zamandır devam eden birlikteliğimiz evlilikle noktalandı. Nikah töreninde şahitliğimizi yapan başta kaymakamımız olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0