MİLLET İTTİFAKI’NDAN ZEYBEK OYUNUYLA AKP’YE MESAJ

29 Ekim Cumhuriyet Partisi nedeniyle CHP Aydın İl Örgütü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu renkli görüntülere sahne oldu. Geceye CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İYİ Parti'li İlçe Belediye Başkanları Kürşat Engin Özcan ile Aytekin Kaya'nın zeybek oynaması damga vurdu.

MİLLET İTTİFAKI’NDAN ZEYBEK OYUNUYLA AKP’YE MESAJ
MİLLET İTTİFAKI’NDAN ZEYBEK OYUNUYLA AKP’YE MESAJ
MİLLET İTTİFAKI’NDAN ZEYBEK OYUNUYLA AKP’YE MESAJ

Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yaşı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Efeler ilçesinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen etkinliğe CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Millet İttifakı üyesi ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

"MİLLETİN İKTİDARINI KURACAĞIZ"

Etkinlikte konuşma yapan CHP İl Başkanı Ali Çankır, AKP hükümetini eleştirerek, "Cumhuriyet'e verilmek istenen her zararın onu daha da güçlendirdiğini özellikle son yıllarda ibretle yaşadık. 98 yılda gördük ki Cumhuriyet, baş eğmediği için dik durabilen yurttaşların, dimdik dikebildikleri bir korunaktır. Dik duracağız. Çünkü çok az kaldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin itibarını ayaklar altına alan AKP hükümetini, yapılacak ilk seçimde yolcu edeceğiz. Nakliyecileri şimdiden hazırlasınlar. Sarayı tek adamdan kurtarıp şahsın değil, egemenliğin millette olduğu milletin iktidarını kuracağız" dedi.

ÇERÇİOĞLU VE ÖZCAN'IN ZEYBEK DANSI GECEYE DAMGA VURDU

Geceye CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve İYİ Parti'li İlçe Belediye Başkanları Kürşat Engin Özcan ile Aytekin Kaya'nın zeybek oynaması damga vurdu. Başkanların dansı, Millet İttifakı'nın Aydın'da yakaladığı uyumu gözler önüne serdi. Gecede Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Bando Takımı ve Büyükşehir Belediye Konservatuarı üyeleri de sahne aldı. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden baloda partililer gönüllerince eğlendi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0