LADİES BEACH RESİDENCE’TAN ‘TÜRKÜLER DEPREMZEDELER İÇİN SÖYLENECEK’ ORGANİZASYONUMUZ İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIK

“Türküler Depremzedeler için Söylenecek” etkinliğine bir büyük destekte Kuşadası Ladies Beach Residence’tan

LADİES BEACH RESİDENCE’TAN ‘TÜRKÜLER DEPREMZEDELER İÇİN SÖYLENECEK’ ORGANİZASYONUMUZ İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIK

Yenihaber ekibinin organizasyonuyla Beyaz Saray Konferans Salonunda 21 Mart 2023 günü Kuşadası’nda gerçekleşecek “Türküler Depremzedeler için Söylenecek” dayanışma gecesine bir büyük destekte Kuşadası Ladies Beach Residence’tan geldi. Ladies Beach Residence sahibi İbrahim Halil Ay organizasyonda sahne alacak sanatçı ve misafir ekiplerin konaklamasını üstlenerek, bilet desteğinde bulunduklarını açıkladı.



“TÜRKÜLER DEPREMZEDELER İÇİN SÖYLENECEK” ORGANİZASYONU HAKKINDA

Eşin Grup ana sponsorluğu öncülüğünde 21 Mart 2023 Salı günü “TÜRKÜLER DEPREMZEDELER İÇİN SÖYLENECEK” diyerek depremzedelere moral amaçlı harika bir organizasyona imza atıyoruz.

 

Sunuculuğu Deniz Olgun’un üstleneceği gecemizde, değerli sanatçılarımız, Eda Doğanay, Hozan Beşir, Çoban Ali, Gülten Benli, Eren Özütemiz, Serpil Efe, Aliyar Nihan, Taner Özdemir, ve İbrahim Dizlek sahne alacak. Organizasyon, Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı, Sanayi Sitesi Tesislerinde bulunan Beyaz Saray Konferans salonunda gerçekleşecek. Saygıdeğer siyasi parti liderleri ve üyeleri, Kuşadası’nın saygın iş insanları, Dernek ve Vakıfların yönetim üyeleri, değerli esnafımız ve kıymetli halkımızın da konuk olarak katılacağı gecemizde depremzedelere moral olmak amaçlı el ele vereceğiz.

 

“SESSİZ KALMA BİR BİLET DE SEN AL” sloganımız ile gururla organize ettiğimiz, birbirinden değerli sekiz sanatçımızın sahne alacağı bu önemli gecemizde kişi başı fix menü dahil 350 TL olan biletlerimizin satışı yoğun ilgi ile devam ediyor.  Siz de bu harika organizasyonda bulunmak için 0552 021 91 92 numarasından bizlere ulaşabilir veya Kuşadası Yenihaber ofisimizden bilet temin edebilirsiniz.

 

Yenihaber Kuşadası Merkez Ofis; Camikebir Mah. İnönü Bulv. 9K Plaza No: 58 Kat: 2 Daire: 7 Kuşadası Aydın Türkiye

 

Haydi, bu büyük etkinliğe sizlerde katılın!

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0