KUŞADASI’NDA ‘’ZAM DUVARI’’

CHP’nin 81 ilde başlattığı ‘Zam Duvarı’ kampanyası, Kuşadası’nda İsmail Cem Barış Meydanında gerçekleştirildi. Zamların geri çekilmesi talebiyle kurulan ‘Zam Duvarı’ vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

KUŞADASI’NDA ‘’ZAM DUVARI’’

Vatandaşlar tarafından ‘’Zam Duvarı’’ yoğun ilgi gördü. Yenihaber mikrofonuna konuşan vatandaşlarımız yapılan zamlar hakkında konuştu.

CHP’li Genç, ‘’Bu durumdan artık çok rahatsız olduk. Her şey çok pahalı ve gençlik olarak zorlanıyoruz. Aktivite yapamaz hale geldik. Geleceğimden endişeliyim. CHP’li olarak daha çok endişeliyim. Ben ülkesini, vatanını kurtarmak için bir şeyler yapmak isteyen bir gencim sadece. Yanlış olan bir şeyleri eleştiriyorum, herkesin yapması gerektiği gibi gençler Türkiye’de emeğinin karşılığını alamıyor. Milyonlarca işsiz üniversite mezunu var. Hepsi iş arıyor, fakat iş başvurusu yaptığımızda bile 3 yıllık, 5 yıllık tecrübe istiyorlar, emeğimizin karşılığını alamadığımız gibi desteklenmiyoruz da zaten bilim ve entelektüellik açısından geride kalmış durumdayız. Biz Türk genci olarak Avrupa’daki yaşıtımızın aksine başkanların, bakanların ne yaptığını yakından biliyoruz. Bunları öğrenme mecburiyetinde bırakıldık. Bizim sanatla, kültürle uğraşacak vaktimiz yok. Biz memleketi kurtarmak için uğraşıyoruz.

Rusya- Ukrayna operasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

CHP’li Genç, “Savaşa her zaman hayır, konu ne olursa olsun kişiler ne isterse istesin oradaki kadınlar, çocuklara üzülüyorum. Her şeyin bir çözümü var ve bu savaşmak değil. Savaş her zaman milletleri 50-100 yıl geri geriye götürür. Mutlaka her şeyin bir çözümü vardır.” diye kendini ifade etti.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0