KUŞADASI'NDA KORUNAN HOTELE BU SEFERDE PLAJ KIYAĞI YAPILDI

Kuşadası'nın en güzel plajlarından olan Sevgi Plajı'nda Seven Four Life Otel'e özel plaj temin edildi. Hatta o kadar özel ki sadece hotel müşterilerine hizmet veriyor. Kıyı kanunlarına göre ''Plajların halkındır''. demesine rağmen nedense söz konusu bu işletme oldu mu kanunlar geçersiz kalıyor.

KUŞADASI'NDA KORUNAN HOTELE BU SEFERDE PLAJ KIYAĞI YAPILDI

Belediye seçimlerinde rakiplerine, bana oy verenlere plaj verecekler diyerek Kuşadalı halka seslenenler bu duruma sessiz kalıyor.
Seçim çalışmalarında yüzbinlerce liralık reklam totemlerini herhangi bir ücret almadan Aydın büyükşehir belediye başkanına veren şirket, bunun karşılığını hızlı bir şekilde görmüş olacak ki Nisan'ın ilk haftası Sevgi Plajı'nda kendi otellerine ait bir plaj açtılar.
Halka ait olan plajı şenzloglarıyla dolduran beach çalışanları, alana kimseyi almayarak kanunları hiçe saymaya devam ediyor. Bu işletmeye, bu plajı işletmeyi kim verdi? İhale yapıldı mı? Ruhsatı var mı? Alkol ruhsatı var mı? Kuşadası'nda yaşayan herhangi biri bu şekilde gidip plajda istediği bir yeri kapatabilir mi? soruların cevabını herkes biliyor. Seçimler de yer verirsen, yer alırsın mantığı burada işledi gibi duruyor.
Kuşadası kaymakamı bu duruma bir an önce el atmalı. Halka ait olan yeri hotel müşterileri kullansın diye peşkeş çekilmemeli.
Hayvan severliği ile meşhur belediye başkanımız nedense bu hotel söz konusu olduğundan bire bir açıklama yapmamış olması da akıllara soru işareti getiriyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
1
sad
0
wow
0