KUŞADASI'NDA IRKÇILIK YOK

Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden, Antalya’da geçtiğimiz günlerde bir otelin müşterisinden aldığı 'Milliyet Farkı'na sert tepki gösterdi. Özden, Kuşadası'nda söyle bir uygulama yok, olamaz da" dedi.

KUŞADASI'NDA IRKÇILIK YOK

Antalya’da bir otelde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay, gündeme bomba gibi düştü.
İngiltere merkezli bir siteden, Antalya’da bulunan otele rezervasyon yaptıran Türk vatandaşı müşteriye, “Milliyet Farkı” dolayısıyla ekstra ücret kesildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, olayın yaşandığı otele 54 bin 694 TL para cezası yazdı.
Yaşanan hadise ile ilgili açıklamalarda bulunan Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden, otelin ticaret kapsamında ekstra bir ücret kestiğini ve kullanılan ifadenin yanlış olduğunu söyledi.

ADA KONTROL ALTINDA
Antalya’da gerçekleşen olayı talihsizliğe bağlayan Özden, Kuşadası kapsamında şu ana dek böyle bir sorun yaşanmadığını belirtti.
Özden, “Otelin “Millet Farkı” ifadesi yanlıştı. Oteller avans alabiliyor, hafta sonu fiyat farklılıkları yaşanabiliyor. Bu ticaretin içinde olan şeyler. Irkına göre farklı fiyat tarifesi uygulanması söz konusu değil. Bu firmanın talihsiz bir ifadesi olmuştur. Biz Kuşadası’nda otellere yönelik bir şikayet olduğunda hızlı bir şekilde müdahale ediyoruz. Bizim bulunduğumuz bölgelerde böyle bir konu olmadı” ifadelerine yer verdi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0