Kuşadası'nda Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan bir şahıs kıskıvrak yakalandı.

  Kuşadası'nda Aranan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalara bir yenisini ekledi. Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, üzerinde toplam 10 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.B. isimli şahıs Türkmen Mahallesi'nde gözaltına alındı.

Hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak, kabul etmek ve kullanmak, siyasal partiler veya meslek kuruluşlarının kullanımında olan bina tesis veya eşyaya zarar verme, bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık ve adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçlarından arama kararı bulunan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0