KUŞADASI'NDA 1 MAYIS KUTLANDI

İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kabul edilen,’1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kuşadası’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

KUŞADASI'NDA 1 MAYIS KUTLANDI

Tüm dünyada, düzenlenen etkinliklerle kutlanan,’1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’ Kuşadası’nda da coşku içerisinde kutlandı. Sabah saatlerine, Kuşadası Belediyesi’nin hazırladığı 1 Mayıs kutlama programıyla başlayan kutlamaların, öğleden sonra adresi Meteoroloji Kavşağı oldu. Kalabalık bir topluluğun katılım gösterdiği kortej yürüyüşüyle başlayan program, sahil şeridinde yer alan İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda devam etti. Etkinlik, sanatçı Aliyar Nihan ve ekibinin konseriyle sona erdi.

ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KUŞADASI EĞİTİM SEN TARAFINDAN YAPILDI

Tüm katılımcı kurumlar adına ortak basın açıklamasında bulunan Eğitim Sen Kuşadası temsilcisi Fatih Özkaya, ‘Tüm dünyada ve ülkemizde, yüreği aydınlık bir gelecek için çarpanlara İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’ndan, emeğin kürsüsünden selam gönderiyoruz’ diyerek başladığı sözlerine, ‘Merhaba dostlar, işçiler, emekçiler, gençler, kadınlar, emekliler Merhaba! İnsanca bir yaşam mücadelesinde tek sermayesi emeği olanlar, Merhaba! Gelecek güzel günlerin filizlerini yüreklerinde, beyinlerinde taşıyanlar, Merhaba! Emek, insan ve doğa düşmanı düzene itiraz edenler. Umudun resmini çizmek için alanları renklendirenler merhaba, Birlik, Mücadele Dayanışma Gününüz kutlu olsun. Kuşadası Kent Dayanışması adına hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz’ dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0