KUŞADASI'NA ACI HABER DÜŞTÜ, YÜREĞİMİZ YANDI

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, bir firmada çalışan 2 tur rehberi, gezi için gittikleri Adıyaman’da kaldıkları otelde göçük altında kaldı. Yaklaşık 36 saat sonra 2 rehberin cansız bedenine ulaşıldı. Kuşadası acı haberle yasa boğuldu.

KUŞADASI'NA ACI HABER DÜŞTÜ, YÜREĞİMİZ YANDI

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremde Kuşadası'na acı haber düştü. Kuşadası’nda yaşayan 26 yaşındaki tur rehberi öğrencisi Müzeyyen Gökçen ve tur rehberi 23 yaşındaki Ozan Koç, geçtiğimiz günlerde tur için gittikleri Adıyaman’da depreme yakalandı. Kaldıkları otel tamamen yerle bir olurken arama ve kurtarma çalışmalarının 36’ıncı saatinde iki gencin cansız bedenine ulaşıldı. Acı haber Kuşadası’ndaki ailelerine verilirken, Gökçen ve Koç’un yakınları cenaze işlemleri için Adıyaman’a yola çıktığı öğrenildi. Gençlerin ani ölümü yakınlarını ve tüm Kuşadası’nı yasa boğdu.

"AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ"

Öte yandan Kuşadası Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracı bugün saat 11:30 sularında genç rehberin naaşını almak üzere Kuşadası’ndan Adıyaman’a doğru yola çıktı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  “Hemşehrimiz Müzeyyen Gökçe ne yazık ki yaşanan büyük felakette eğitim için gittiği Adıyaman da göçük altında kalarak vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Genç kardeşimizin cenazesinin bölgeden nakli için harekete geçtik. Bugün saat 11:30 sularında belediyemize ait cenaze nakil aracımız yola çıktı. Deprem bölgesine aynı zamanda  8 kamyon ve 1 tır yardım konvoyuda dün yola çıkmıştı. Çağrımıza çok hızlı bir şekilde geri dönüş yapan tüm Kuşadalılara da teşekkür ediyorum. Takip eden süreçtede tüm imkanlarımız ile yardımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Ozan Koç

Müzeyyen Gökçen

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0