“KUŞADASI HALKI YARDIMSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kahramanmaraş başta olmak üzere birçok ilde meydana gelen depremde yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için yardım toplayacaklarını duyurdu. Kuşadası halkı duyuru yapılır yapılmaz getirdikleri malzemeleri Güvercin Masa’daki görevlilere teslim etti.

“KUŞADASI HALKI YARDIMSEVERLİĞİNİ GÖSTERDİ”

Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet binası bahçesinde kurulan çadırda vatandaşların getirdiği malzemeler toplandı. Kampanyada Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Davutlar Mahallesi Belediye Hizmet Binası ve Kuşadası Ticaret Odası Binası önünde kurulan yardım çadırlarına Kuşadalılardan bağış yağdı. Kullanılmamış uyku tulumu ve kışlık kıyafet, battaniye, tüplü ısıtıcı, çadır, sağlık malzemelerinin yeterli sayıya ulaşmasının ardından toplanan ürünler deprem bölgesine gönderilecek.

“İNSANLARIMIZ TEKER TEKER YARDIM TOPLUYORLAR”

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, Yenihaber Kuşadası TV’ye yaptı açıklamalarda, “Kuşadası halkı her zaman olduğu gibi yardımseverliğini göstermeye başladı. Çok büyük bir felaket. Olumsuz hava şartları bölgede çok kötü. Yardımları toplayıp valilik denetiminde AFAD vasıtasıyla bölgeye göndereceğiz. Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için takipte olacağız. Başkanımız Sayın Ömer Günel tarafından yayınlanan çağrı hemen karşılık gördü. İnsanlarımız teker teker yardım topluyorlar. Dediğim gibi toplanan yardımları en kısa sürede deprem bölgesine yetiştirip yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Hüseyin Yetkin-Fatma Yavaş Batmaz

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0