KUŞADASI HALKI ÇOK HASSAS OLMASI GEREKİYOR

Erasmus + projesi kapsamında Romanya, Litvanya, Çekya, Polonya, Makendonya ve Türkiye'de öğrenim gören 36 üniversite öğrencisi çevre kirliliğine dikkat çekmek için Kuşadası'nda kıyı temizliği gerçekleştirdi.

KUŞADASI HALKI ÇOK HASSAS OLMASI GEREKİYOR

 Çevre Kirliliğine Karşı Harekete Geçelim' sloganı yapılan etkinlik yaklaşık 2 saat sürdü. Kıyı temizliğine İsmail  Cem Dostluk ve Barış meydanında başladı.

organizasyona katılan öğrenciler, marina yanındaki halk plajına kadar olan alandaki plastik, cam, metal ve kağıt olmak üzere çok sayıda atığı topladı Toplanan atiklar türlerine göre sınıflandınlarak geri dönüştürülme için Kuşadası Belediyesi yetkililerine teslim edildi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADD) Uluslararası Hişkiler Böllümü 2'nci sınıf öğrencisi Şükriye Nur Limoncu, çevre ve doğanun temiz olması için burdayız dedi.

KUŞADASI HALKI ÇOK HASSAS

denizin temiz tutulması içın herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğin. bu tür projelerde yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Litvanya'da öğrenim gören Arthuras Damkus se, "Kuşadan çok güzel bir denize ve sahil şeridine sahip. Bu nedenle Kuadası'nda yaşayanlarn çevre temlizlik konusunda çok hassas olmaları gerekiyor"

   

                                                                                                                                     ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0