KUŞADASI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE KAPILARINI AÇTI

Kuşadası esnaf ve sanatkarlar odası'nın yeni hizmet binası çoşkulu bir törenle kapılarını açtı. KESO Başkanı Ahmet Çalım açılış törenin yaptığı konuşmada yeni binada bir çok başarılı işlere imza atacaklarını dile getirdi.

KUŞADASI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YENİ HİZMET BİNASI TÖRENLE KAPILARINI AÇTI

Kadınlar Denizi Süleyman Demirel Bulvarı No: 13/1'de gerçekleştirilen açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, A ydım Ticaret Odası Muhammed Ali Kürkçü, KESO Başkanı Ahmet Çalım ve Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Kuşadası Kaymakamı Yücel ve Başkan Ahmet Çalım, yeni hizmet binası- nın yapımında katkı sağlayanlara plaket takdim etti.

"BİRÇOK ETKİNLİĞE İMZA ATACAĞIZ"

KESO Başkanı Ahmet Çalım, açılış töreninde yaptığı açıklamada, "1965 yılın- da dernek olarak kurulan oda- mızın binası bugün itiba- riyle gelişen ve büyüyen Kuşadamıza yeterli hizmeti vermez hale gelmişti. Bu sebeple uzun arayışlar sonucu şu an bulunduğumuz yeri denetim kurulu üyeleri ve birçok esnafımızın da görüşlerini alarak ta şımış bulunmaktayız. Burada bu sorunların hiçbiri yaşanmamaktadır. Birçok üyemizin bildiği üzere eski yerimiz- de bir salonumuz vardı. Verdiğimiz ve verecek olduğumuz kurslara yetersiz kalmaya başlamıştı. Derslik sayımızı bu binada dörde çıkardık. Burada ortaokul, lise ve üniversite hazırlık kurslarımıza ilk ders yılında başlayacağız. Kadımlarımıza iş garantili meslek kurslarımızı Halk Eğitim iş birliğiyle hemen faaliyete geçireceğiz dedi. 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0