KUŞADASI EMNİYETİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR!

Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KUŞADASI EMNİYETİ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR!

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne gelerek müracaatta bulunan bir şahsın; E.B. isimli şahıs ve onunla birlikte hareket eden diğer şahıslar ile aralarında ticari iş yapma karşılığında komisyon üzerine anlaştılar.

Ancak herhangi bir ticari faaliyette bulunmadıkları halde şahısların kendisinden arabasının zorla notere götürülerek satışının yaptırıldığı, akabinde ayrıca 30.000 Euro para istedikleri ve şahsı tehdit ettiklerini belirtmesi üzerine ekipler derhal bir çalışma başlattı.

Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra parayı almak üzere şüphelilerin bulunduğu iki araç takibe alındı ve Kuşadası'na giriş yaptığı esnada ekipler tarafından araçların içinde bulunan sekiz şüpheli şahıs yakalandı. 

Üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; (bir) 1 Adet Taurus marka 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, (bir) 1 adet şarjör, (on) 10 Adet 9 mm. çapında fişek ve 6.35 gram esrar maddesi ele geçirildi, ele geçirilen suç unsurlarına da el konuldu. 

E.B, A.E.Y,  A.Z., K.B., Ö.A.C., A.U., Ü.C., C.Ö. isimli şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından K.B. ve A.E.Y. isimli şahıslar adli kontrolle serbest bırakıldı. E.B., A.Z., Ö.A.C., A.U., U.C. ve C.Ö. isimli şahıslar ise nitelikli yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0