KUŞADASI AKP ÜYESİNE BİR TEPKİ DE CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI DAĞLI'DAN GELDİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamasına tepki gösteren AKP Kuşadası İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Medya Tanıtım Başkanı Elif Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e tanrı benzetmesi yaptı. Genç'in paylaşımına tepki gösteren CHP Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı da paylaşımda bulundu.

KUŞADASI AKP ÜYESİNE BİR TEPKİ DE CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI DAĞLI'DAN GELDİ

 

Sosyal medyadan tepki yağan o paylaşıma bir cevapta CHP Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı, "Kendi aklınca yarattığı suni gündemle toplumu bölmeye ve kutuplaştırmaya çalışmaktadır" dedi.

 

"CHP'Lİ KADINLAR OLARAK KİMSENİN IŞIĞIMIZI KARARTMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Dağlı, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı;

"Kimsenin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun anısını yaşatmak için düzenlenen etkinliklere katılan çocuklarımıza dil uzatmasına ve kendilerine siyasi rant sağlamaya çalışmalarına izin vermeyeceğiz. Sayın Elif Eralp Genç nezdinde bu zihniyetin tüm temsilcilerine Ulu Önderimizin geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için söylediği “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz” sözlerini hatırlatarak Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak kimsenin ışığımızı karatmasına izin vermeyeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz."

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0