KURTULUŞ'TAN HAYRANINA CİNSEL SALDIRI: ON İKİ YIL İSTENİYOR!

Pop şarkıcısı Kurtuluş Kuş'un "nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla tutuksuz olarak yargılandığı davada üçüncü duruşma Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirildi.

KURTULUŞ'TAN HAYRANINA CİNSEL SALDIRI: ON İKİ YIL İSTENİYOR!

Savcı, Kuş'un suçundan dolayı en az on iki yıl hapis cezası almasını talep etti. Mahkeme heyeti ise Kuş'a adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına karar vererek duruşmayı 2 Ekim'e erteledi.

2022 yılında 19 yaşındaki B.B.'ye yönelik cinsel saldırı suçlamasıyla açılan dava hakkındaki üçüncü duruşmada, sanık Kuş, müşteki B.B. ve aile yakınlarıyla taraf avukatları hazır bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü vekili Avukat Ali Emen de duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada sanık avukatları, olay yerinde detaylı inceleme yapılmasını talep etti, ancak müşteki avukatı bu talebin yargılamayı uzatacağını belirterek reddedilmesini istedi.

Mağdur B.B. ise şikayetinin devam ettiğini ve suçlamaları kabul etmediğini ifade etti. B.B.'nin avukatı Ali Emen ise sanığın tutuklu yargılanması gerektiğini savundu.

Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, Kurtuluş Kuş'un "nitelikli cinsel saldırı" suçundan en fazla on iki yıl hapis cezası almasını ve adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasını talep etti.

Sanık avukatları ise mütalaaya katılmadıklarını belirterek ek süre talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık Kuş'un açıklamalarını dinledikten sonra adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına ve duruşmayı 2 Ekim'e ertelemeye karar verdi. Ayrıca detaylı inceleme talebini reddetti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0