KENT KONSEYİ YÖNETİMİNDEN SÜVARİ'YE ZİYARET

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver ve beraberindeki heyet, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Süvari ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar'ı ziyaret etti.

KENT KONSEYİ YÖNETİMİNDEN  SÜVARİ'YE ZİYARET

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver ve beraberindeki heyet,  Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Süvari ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar'ı makamında ziyaret ederek gündemle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kuşadası Kent Konseyi'nin sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, "Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı Mustafa Ünver ve beraberindeki heyet Kuşadası Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Bülent Ay ve  Arif Yıldırım, Kuşadası Kent Konseyi Genel Sekreteri Uğur Aslan ile birlikte Kuşadası Belediye Başkan Vekili Seyfi Seyhan Süvari ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Sn. Emre Fazlılar'ı ziyaret ettik" denildi.

                                                                                                                              ÖZEN ÖZDEN 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0