İYİ PARTİ AYDIN'DA TANER DÖNEMİNE DEVAM

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı’nın 3’üncü olağan kongresi Efeler’de gerçekleşti. Kongre sonucunda mevut başkan Recep Taner, tekrar seçilerek güven tazeledi.

İYİ PARTİ AYDIN'DA TANER DÖNEMİNE DEVAM

İYİ Parti Aydın İl Teşkilatı’nda seçim heyecanı yaşandı. Aydın Efeler Hidayet Sayın Kültür Merkezi’ndeki kongreye, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongreye, mevcut başkan Recep Taner ile başkan adayı Ahmet Ertürk listeleriyle seçime girdi. Seçimde 649 delegeden 623 tanesi oy kullandı. Büyük heyecana sahne olan seçimde mevcut başkan Recep Taner 331 oy, Ahmet Ertürk ise 288 oy aldı. Recep Taner, seçimde mutlu sona ulaşan isim oldu.

"HEDEFİMİZ AYDIN'DA 1. PARTİ OLMAK"

Güven tazeleyen Recep Taner, seçimin ardından yaptığı konuşmada, “Seçim burada bitmiştir, bundan sonra hedefimiz Aydın'da 4 milletvekili çıkarmaktır. Bu seçimin kaybedeni yok. Bundan sonrası çalışma zamanıdır. Asıl yedek ayrımı yapmaksızın, bu kongrede şu listede bu listede olmaksızın herkesi alanda çalışmaya davet ediyorum. Hedefimizi daha önceden açıklamıştık. Hedefimiz; Aydın'da birinci parti olmak, hedefimizi hep birlikte o mücadele neticesinde 6'lı masanın adayını 13. Cumhurbaşkanını yapmaktır" şeklinde konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0