İYİ PARTİ ADAYI ALP MİMARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

"KUŞADASI’NI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ"   Seçim ziyaretleri kapsamında Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliğini ziyaret eden İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, mimarların talep ve önerilerini dinledi.

İYİ PARTİ ADAYI ALP MİMARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Kuşadası İYİ Parti İlçe Başkanı Müge Başakçı, meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği Belediye Başkan Adayı Behçet Alp'i, Mimarlar Odası Kuşadası Temsilcisi Pelin Seven Aksu ve yönetimi karşıladı.

Mimarlar Odası Kuşadası Temsilcisi Pelin Seven Aksu, Kuşadası için talep ve önerilerini aktardı.

 

"GÜNDEMİMİZİN İLK SIRASINDA"

"Kuşadası’nda yönetime geldiğimizde kenti tüm paydaşları sürece dahil edilmesi suretiyle ortak akıl ile yöneteceğiz." diyen Alp, "Kuşadası hepimizin. Mimarlar Odası Temsilciliğimizin görüş ve önerilerini her daim dikkate alacağız. Eleştiriye her daim açık olacağız. Ülke olarak çok ağır bedeller ödememize rağmen, deprem gerçeği gündemden çok hızlı düşüyor. Kuşadası'ndaki tehlikenin ve gerekli planlamaların göz ardı edildiğinin farkındayız. Deprem öncesi ve sonrası hazırlıklar gündemimizin ilk sırasında. Ön projelerimiz hazır. Detaylı planlamaları sizlerle birlikte, ortak akıl ve bilim ışığında yapacağız." dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0