İKİÇEŞMELİK BEHÇET ALP’İN YANINDA

31 Mart pazar günü yapılacak seçime adım adım yaklaşırken İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’in İkiçeşmelik Mahallesindeki seçim bürosunda yaptığı toplantı adeta mitinge dönüştü.

İKİÇEŞMELİK BEHÇET ALP’İN YANINDA

Yağmura rağmen yola taşan mahalle sakinlerine konuşan Behçet Alp, İkiçeşmelik’i Kuşadası’nın yıldız mahallesi yapacağına söz verdi. Alp, ayrıca taksici esnafını Ömer Günel’in mitingine katılmaları için tehdit eden Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten’i sert şekilde eleştirerek, “Seçimden sonra yaptıklarınızdan utanacaksınız” dedi.

Gün boyunca taksicilerden çok sayıda telefon aldığını belirten Behçet Alp, son günü Belediye Başkanının yapacağı mitinge durak pankartlarıyla birlikte katılmaya zorlandıklarını ve tehdit edildiklerini söylediklerini ifade etti. Belediye Başkanı Ömer Günel’in çuvalladığını ve mitinglerine katılım olmadığı için hepsini iptal ettiğine dikkati çekerek, “Biliyorsunuz artık mitinglerine katılım yok, dayatmaya rağmen giden olmuyor. Belediye personelleri de pes etti. Her türlü işten çıkarılma riskini göze aldılar, onlar da artık meydan okuyor ve onlara gelmiyoruz kardeşim diyor, işten çıkartırsan çıkart diyor, nasıl olsa Behçet geliyor, korkmuyoruz diyor. Taksici dostlarımızı tehdit eden Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten’e gelince. Hüsnü Öten, sen bize randevu vermedin, nezaketsizlik ettin. Sen bizim karşımıza çıkma, sen Ömer Günel'in çantasını taşı, onun yalakalığını yap. Ama biz göreve geleceğiz ve sen utanacaksın. Yaşından başından utan! Sen kimsin? O makamı şahsi menfaatlerini için kullanıyorsun. Utanmaz adam bak! Şoför esnafımız, millet sahip çıkıyor. Yanımızdalar, bizimle beraberler” dedi.

Ömer Günel’in İkiçeşmelik Mahallesinde miting yapamadığını hatırlatarak sözlerine devam eden İyi Parti Adayı Behçet Alp, sadece bir tane taziye evi yaptıklarını, bunun dışında taş üste taş koymadıklarını ifade etti. Ömer Günel yönetiminin İkiçeşmelik Mahallesini yok saydığını vurgulayan Behçet Alp sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldiğimizde burayı çiçek gibi yapacağız, ışıl ışıl aydınlatacağız, Kuşadası'nın yıldızı parlayan mahallesi haline getireceğiz. Derhal bir belediye kreşi açacağız. Çocuklarınızın eğitimini sağlayacağız, ana babalara en azından nefes aldıracağız. Mahalledeki iki okulumuzun tadilat, tamirat ve badana işlerini en kısa sürede yapacağız. Önümüzdeki eğitim yılına hazır girecekler.”

Ömer Günel’in kurduğu baskı düzeni yüzünden Kuşadası halkının artık boğulduğunu kaydeden Behçet Alp, “Ama artık kimse ondan korkmuyor, çünkü Kuşadası korku duvarını aştı. 31 Mart’ta Kuşadası’nın üzerine karabasan gibi çöken Ömer Günel’in despot yönetiminden hep birlikte kurtulacağız. Kuşadası nefes alacak. Az kaldı” diyerek sözlerini tamamladı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0