GÜNEL'DEN ALGI OPERASYONU!

Günlerdir adaylığı açıklanacak diye ortalığı ayağa kaldıran Ömer Günel ve ekibi artık partilileri canından bıktırdı. Sürekli olarak bugün yarın açıklanıyoruz diyerek partilileri ve üyeleri baskı altına aldıkları bu durumdan herkesin şikayetçi olduğu konuşuluyor.

GÜNEL'DEN ALGI OPERASYONU!

 Hatta Ömer Günel'in ekibi yetmezmiş gibi birde CHP Kuşadası ilçe başkanlığından telefonlar gelmeye başlamış. Adayımız Ömer Günel açıklanacak diyen ilçe başkanlığının her adaya aynı mesafede olması gerekirken, yanlı davranıyor olması diğer aday adaylarını ve ekiplerini rahatsız etmeye başladı . 
Parti üyelerini ve partilileri sürekli arayarak baskı kurmaya çalışmaları, söyledikleri hiç bir gün isimlerinin açıklanmaması üzerine, partililer bu baskı yeter demeye başladılar. Diğer aday adaylarına yapılan haksızlığa karşıda CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek'i tarafsız olmaya çağırdılar. Bugün yine saat 16.00'da CHP Parti Meclisinin toplantısı var. Ama Başkan Ömer Günel, bugün ne yazık ki genel merkezden bir telefon alması üzerine morali bozulmuş ve yeter artık demiş yanındakilere. Bugün de isminin açıklanmaması üzerine ne diyecekler bekleyip göreceğiz.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0