“GRUP ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ”

Sökegücü, Germencik Belediyespor’u 5 golle geçti, Sökegücüspor’un gollerini Ali, Feyat, Eyüphan, Ömer ve Ahmet attı.

“GRUP ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ”

Sökegücüspor’un gollerini Ali, Feyat, Eyüphan, Ömer ve Ahmet attı.

Sökegücüspor ilk yarıyı lider olarak tamamladı. Cumartesi günü Söke yan sahada oynanan Sökegençlikspor - Bağarasıspor maçı 3-3 berabere bitince Sökegücü, devrenin bitmesine bir hafta kala grubun lideri oldu. Önümüzdeki hafta bay takım olan Sökegücüspor, Cumartesi günü Germencik Belediyespor karşısında iyi bir futbol ortaya koyarak sahadan 5-1 galibiyetle ayrıldı. Sökegücüspor, Aydın 1. Amatör Küme 8. Grupta ilk yarının son maçını Germencik Belediyespor ile oynadı.

Cumartesi günü saat 12.00’de Germencik Şehir Stadyumu’nda oynanan maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sökegücü’nü farka götüren goller ikinci yarıda geldi. Sökegücüspor maçın ilk yarısını 1-0 önde kapadı.

Ali’nin attığı golle maçın ilk yarısını 1-0 galibiyetle tamamlayan Sökegücüspor ikinci yarıda art arda goller bularak sahadan 5-1 galip ayrıldı. Sökegücü’nün ikinci yarıdaki gollerini Feyat, Eyüphan, Ömer ve Ahmet attı.

“GRUP ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ”

Aydın 1. Amatör kümede ilk devrenin kendileri açısından sona erdiğini söyleyen Sökegücü Kulüp Başkanı Haluk Akyaldız “Önümüzdeki hafta da maçlar oynanacak. Ancak biz son haftaya bay takım olarak gireceğimizden maçımız yok. Bizim için ilk yarı tamamlandı. 5 galibiyet 1 mağlubiyetle ilk yarıyı lider olarak tamamlıyoruz. İkinci yarıda hedefimiz 6’da 6 yapmak. 6’da 6 yaparak grup şampiyonu olmak istiyoruz. Sezon başında ilk maçımızı kaybettik. Bunun haricinde tüm maçlarımızı kazanarak iyi bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi. 

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0