GAZETECİLER, GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI

Aydın’da görev yapan gazeteciler, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) tarafından düzenlenen gecede bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda gazeteciler, canlı müzik eşliğinde eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.

GAZETECİLER, GÜNÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI

Aydın’da başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ABGC, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gece düzenledi. Efeler ilçesindeki Keyif Bahçesi’nde düzenlenen geceye ABGC Başkanı Cem Ulucan, Basın İlan Kurumu  Aydın Şube Müdürü Nuri Gülen Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Ayddın Büyükşehir  Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Onur Arazsu, İncirliova Belediyesi Basın Birimi Sorumlusu Hüseyin Çetin ve çok sayıda gazeteci aileleriyle birlikte katıldı.

 

“GECEYİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞAYALIM İSTEDİK”

Gecede konuşma yapan ABGC Başkanı Ulucan, “Bu geceyi birlik ve beraberlik içerisinde yaşayalım istedik. Sadece gazeteciler olsun, mesleğe emek verenler olsun, gönlümüzce eğlenelim dedik. Gecenin düzenlemesinde emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Keyif Bahçesi işletmesi sahibi Kaya Özcan beye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum.” dedi.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0