FERDİ ZENGİNOĞLU’NDAN CHP SÖKE İLÇE ÖRGÜTÜ’NE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili A. Adayı Ferdi Zenginoğlu, partisinin Söke İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Zenginoğlu’nu CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer karşıladı.

FERDİ ZENGİNOĞLU’NDAN CHP SÖKE İLÇE ÖRGÜTÜ’NE ZİYARET

CHP Aydın Milletvekili A. Adayı Ferdi Zenginoğlu, CHP Söke İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Başkan Ali Kemal Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Zenginoğlu’nun ziyaretinde samimi görüntüler ortaya çıktı. 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için önemini vurgulayan Zenginoğlu, partisinin Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını vurguladı.

ZENGİNOĞLU: PARTİMİN NEFERİYİM

 

Karşılamalarından dolayı CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Zenginoğlu, “Aday adaylık açıklamamın ardından ilk ziyaretlerimden birini Söke İlçe Örgütü’ne yapmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Ali Başkanımız ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemizin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağız. Ben de bu doğrultuda elimi değil gövdemi taşın altına koymak için aday adayı oldum. Ben partimizin mutfağında yetişen bir kardeşinizim. Mevki, makam derdimiz yok. Her zaman partimizin emrindeyiz. CHP’nin bir neferi olarak çok çalışacağız” dedi.

BAŞKAN ÖZCAN: BAŞARILAR DİLİYORUM

 

CHP’li Ferdi Zenginoğlu’nu tebrik eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, siyasette gençlerin daha fazla yer alması gerektiğini belirtti. CHP Söke İlçe Örgütü olarak çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanının Kemal Kılıçdaroğlu olacağını vurguladı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0