EZGİ, 3 HAFTADIR BULUNAMADI

Aydın'dan tatile gittiği Antalya'da dereye düşürdüğü çantasını almak isterken akıntıya kapılan 28 yaşındaki Ezgi Evcim kayboldu. Çantası derede bulunan genç kadını bulmak için 3 haftadır süren çalışmalardan sonuç alınamadı.

EZGİ, 3 HAFTADIR BULUNAMADI

 

Olay, Antalya'nın Kemer ilçesinde 8 Ocak'ta meydana geldi. Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan dövmeci Ezgi Evcim, yılbaşından sonra tatil için arkadaşlarıyla birlikte Antalya'nın Kemer İlçesine gitti. Doğa gezisine çıkan Evcim, arkadaşlarının, “Burası çok tehlikeli geçme buradan" diye uyarmalarına rağmen Çıralı mevkiinde bulunan sahildeki dere yatağından denizle birleşen noktadan geçmek istedi. Asma köprüden geçtiği sırada Evcim, iki sırt çantasından birini suya düşürdü. Çantasını almaya çalışırken dengesini kaybederek suya düşen talihsiz kadın akıntıya kapılarak sürüklendi.

ÇANTASI BULUNDU

Çevredekilerden yardım isteyen genç kadın, dalgalar arasında denize sürüklendi. Arkadaşlarının güvenlik güçlerine haber vermesinin ardından Evcim’i bulmak için ekipler seferber oldu. Ekipler tarafından 3 haftadır suda aranan genç kadına diri ya da ölü ulaşılamazken genç kadının suya sürüklendiği esnada sırtında bulunan çantaya suya düştüğü yerden 100 metre uzakta ulaşıldı. Çantadaki eşyalar genç kadının ailesine teslim edildi.

ÜMİDİMİZ DEVAM EDİYOR

Kaybolan Ezgi Evcim’in ailesinin endişeli bekleyişi ise sürüyor. Evcim’in annesi Meskure K. kızının cansız bedeninin bulunduğuyla ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, “8 Ocak 2022'de Antalya Kemer'de olan kızım Ezgi Evcim öğlen 12 civarlarında Çıralı ’da dengesini kaybedip suya düşüp oradan denize akıntı ile beraber sürüklenmiştir. Arama kurtarma çalışmaları hala devam etmektedir. Kızıma ait şu anda sadece kıyıya vuran sırt çantası bizdedir. Bedenine hala ulaşılamamıştır. Gerçekle alakası olmayan haberler yayımlanmaktadır. Ailemizin geçirdiği şu zor günlerde daha da bizi yormaktadır bu haberler. Kızımın cesedine hala daha ulaşılamamıştır. Ve ümidimiz devam etmektedir. Kimse bu yalan haberlere inanmasın” şeklinde sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0