Evine Giremeyince Ağır Yaralandı

İlçede yaşanan olayda, anahtarını evde unutan 23 yaşındaki genç, evine giriş yapmak için çeşitli çabalar sarf etti. Ancak uykulu ev arkadaşını uyandırmakta başarısız olan genç, evin balkonundan içeri girmeye karar verdi. Bu sırada denge kaybını yaşayarak ikinci kattan düşen genç, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Evine Giremeyince Ağır Yaralandı

Olay, gece saatlerinde Kadınlar Denizi Mahallesi Altın Kaymak Caddesi'nde meydana geldi. Bir kafede garson olarak çalışan O.M.K., işten çıkıp evine gelirken anahtarını unuttu. Ev arkadaşını uyandırmak için kapıda defalarca çalmasına rağmen başarılı olamayan genç, balkonu kullanarak içeri girmeye karar verdi. Ancak bu girişiminde dengesini kaybeden genç, ikinci kattan yere düşerek ağır yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri, yaralı gence ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan genç, sağlık durumunun ciddiyetini koruyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0