EV BULAMAYINCA ÇADIR KURMAYA KARAR VERDİ !!

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kiralık ev bulamadığını söyleyerek Aydın Valiliği'nin gösterdiği bir alana çadır veya konteynır ev kuracağını söyledi.

EV BULAMAYINCA ÇADIR KURMAYA KARAR VERDİ !!

Aydın'da Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Karahan, konut kiralama zorluğuyla karşılaşarak Aydın Valiliği tarafından belirlenen bir alanda çadır veya konteynır ev kurma kararı aldığını açıkladı.

Siyasetçi Fatih Karahan, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla, uzun süredir kiralık ev arayışı içerisinde olduğunu belirterek Aydın'da uygun bir konut bulamadığına dikkat çekti. Yaşanan kiralık konut sıkıntısının artması ve alternatif çözümler arayışı, Aydın Valiliği ile işbirliği içerisinde hareket etmeye yönlendirdi.

Karahan, Aydın Valiliği tarafından gösterilen bir alana çadır veya konteynır ev kurma fikrini benimseyerek, yaşam alanı konusunda geçici bir çözüm üretme kararı aldığını belirtti. Bu kararın, kiralık konut sorununa acil bir çözüm sunma amacı taşıdığının altını çizen Karahan, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0