EN ÇOK ŞİKAYET ARYA'DAN

Vatandaşların en çok şikayeti masaların kirli olması,personelin ilgisizliği olduğu. Gelen insanlara kötü ve ters davranmaları, istedikleri zaman çay yok su yok diyerek vatandaşları daha farklı şeyler almaya yönlerdirmeye çalışmaları.

EN ÇOK ŞİKAYET ARYA'DAN

Görüşlerini aldığımız Mehmet k. 'Ben emekliyim. Buraya gelip oturuyorum. Diğer yerlere göre çay biraz daha uygun ama burasıda pislik içinde. Masalar ne temizleniyor ne yerlerdeki çöpler alınıyor. Birşey dediğin zamanda ters ters bakıyorlar. Bir iki kere güvercin masayı aradım. Geri dönüş olmadı. Mecburen buraya geliyorum ama hiç hijyen bir yer değil. Belediyenin yeri diye denetlenmiyor ne yazık' dedi. Görüşlerini aldığımız diğer biri de Ebru hanım. 'Ben önceden sürekli Gazibeğendi ARYA'ya gidiyordum. Orası o kadar pis ki insanlar nasıl yemek yiyorlar orada. Belediyeye ait bir yerin bu kadar hijyensiz olması beni çok şaşırttıyor. Masalardan tutun wc lere kadar hijyen sıfır. Buralar neden denetlenmiyor'.
Konuştuğumuz bir çok kişi aynı fikirde. Herkes ARYA'lardan şikayetçi. Bazıları belediyenin olması sebebiyle hala fiyatların yüksek olduğundan, bazıları belediye personelinin kendilerine kötü davranmasından, hatta bazen de 'işine gelmiyorsa gelme buraya' diyen personeller dahi olduğunu söylediler. Ama biri var ki eski bir ARYA çalışanı D.A. 'Siz birde içini görseniz müşterilerimiz haklı. Ben 3 yıl çalıştım daha Başkan Ömer Günel'i bir kere gelip kontrol ettiğini nede uğradığını görmedim. Ama gidin bakın Asansör Restoran temiz. Sebebi ise başkan ve yakınları sürekli orada yemeleri, içerleri. Onun için oraya ayrı bir önem verilir. Müdürler aman başkan görmesin kızmasın derdinde. Gerisini düşünen yok. Tesis müdürleri patron gibi kendileri, aileleri, akrabaları, arkadaşlarını misafir ederler. Sürekli çalışanlara mobbing uygulayarak sustururlar. 'İşine gelmeyen çalışmasın bize eleman mı yok' diyerek ezerler. Bunu bütün ARYA yöneticileri biliyor. Hatta meclis üyeleride ama kimse ses çıkarmıyor. Ben 3 yıl çalıştığım süre boyunca hiç ARYA'yı kullanmadım dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0