EĞİTİM-SEN’DEN VEFA GECESİ

Eğitim-Sen Kuşadası Şubesi'nin, Ada Kültür Merkezi'nde emekli öğretmenler için düzenlediği moral gecesinde coşku ve gurur dolu anlar yaşandı.

EĞİTİM-SEN’DEN VEFA GECESİ
EĞİTİM-SEN’DEN VEFA GECESİ
EĞİTİM-SEN’DEN VEFA GECESİ
EĞİTİM-SEN’DEN VEFA GECESİ

Eğitim-Sen tarafından organizasyonu yapılan moral gecesine Yönetim Kurulu üyeleri, öğretmenlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 17 emekli öğretmeni onurlandırmak adına başarı plaketi takdim edilen gecede Özgün Müzik Sanatçısı Özgür İnce muhteşem müzik ziyafetiyle geceye katılanlara coşkulu anlar yaşattı. Programın ilerleyen saatlerinde ise değerli öğretmen Poyraz Şahin’de müzik ziyafetine sazıyla ve türküleriyle eşlik ederek geceye renk kattı. Eğlencenin sonunda halaylar çekilerek anlamlı bir gece daha geride bırakıldı. Geceye katılanlar böyle nezih bir ortamda böylesi güzel bir organizasyon için sendika yönetimine teşekkür etti.

Zirveden Yeni Ufuklara Yol Alıyoruz

Programın açılış konuşmasında emek için ter akıtmaktan çekinmeyen bir bilinçle ve stratejiyle yol aldıklarını belirten Kuşadası Eğitim-Sen Başkanı Fatih Özkaya, ”Eğitim-Sen, tecrübelerini böyle güzel organizasyonlarda buluşarak paylaşmayı, kucaklaşmayı, dayanışmayı ve birlikte sendikacılık yapmayı hedefleyen bir ufuk ve vizyonla hareket ediyoruz. Eğitim-Sen’in kuruluşunda, büyümesinde, şahlanmasında, zirveden yeni ufuklara yol almasında özveri gösteren yönetim kurulu üyelerimize ve çok değerli öğretmenlerimize gecemizi şereflendirdikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

AYFER DOĞAN 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0