CHP'NİN BÜTÇESİ BELEDİYEDEN Mİ?

Kuşadası CHP İlçe teşkilatı yerel seçim çalışmaları kapsamında pazarlarda dergi ve broşür dağıtımına başladı.

CHP'NİN BÜTÇESİ BELEDİYEDEN Mİ?


 CHP'li gençlerin ve üyelerin dağıttığı dergilerin Belediyenin bütçesinden yapılan Kuşadası Belediyesi dergisi olduğu Kuşadası'na yapılan hizmetlerin içinde olduğu dergiyi aynı anda Kuşadası Belediyesi personelinde dağıtıyor olması ise kafaları karıştırdı. CHP'nin seçim çalışmalarında parti kasasından harcama yapmak yerine masrafını Kuşadası halkının ödediği dergilerle yapıyor olması Belediyenin bütçesinden seçim çalışmaları için masraf yapılıyor olması Kuşadası halkında tepkilere sebep oldu. Perşembe pazarında görüşlerini aldığımız Ç.B ; ''Durumun artık rezillik olduğunu ve bizim verdiğimiz vergilerin bir partinin seçim çalışmalarında kullanılıyor olması gerçekten üzücü bu durumun bir an önce düzeltilmesi gerekiyor'' dedi.
Yerel seçim süresince Belediye bütçesinin nasıl harcanacağı ise merak konusu oldu .Yapılan törenlerin Belediyeye ait yerlerdeki organizasyonların ücretini belediye mi yoksa parti mi karşılayacak tartışma konusu oldu. Halktan toplanan vergilerin seçimde kullanılması hem etik değil, hem de kanunen yasak bu durum için Belediye Başkanı Ömer Günel ne diyecek merak konusu oldu.
Diğer bir iddia ise CHP yeleklerinde dağıtım yapanların Belediye personeli olduğu söyleniyor. Doğru ise mesai saatleri içinde Belediye personelinin bu tarz çalıştırılması halk arasında tepkilere neden oldu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0