CHP, 'ZAM DUVARI'

CHP Aydın İl Gençlik Kolları, CHP’nin 81 ilde başlattığı ‘zam duvarı’ kampanyasına ortak oldu. Aydın Atatürk Kent Meydanı’na zamların geri çekilmesi talebiyle kurulan ‘zam duvarı’ vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Bir genç, zam duvarına, “Çikolata alacak paramız yok. Zamlara son” diye yazdı.

CHP, 'ZAM DUVARI'
CHP, 'ZAM DUVARI'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektriğe yapılan zamlar geri çekilene kadar faturasını ödemeyeceğini açıklamasının ardından CHP Gençlik Kolları da "zam duvarı" kampanyası başladı. CHP Gençlik Kolları, yurttaşlardan, 81 ilde meydanlara branda gererek oluşturduğu bu duvarlara yüksek gelen faturalarını asmalarını ve zamlara karşı tepkilerini yazmalarını istedi.

Bir genç, zam duvarına, “Çikolata alacak paramız yok. Zamlara son” diye yazdı. Duvara kimi yurttaşlar da gelen faturalarını astı.
Kampanyaları hakkında açıklama yapan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, şunları kaydetti:

“CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından yurt genelinde başlatılan zamlar geri alınsın kampanyası Aydın'da devam ediyor. Günlerdir esnaflarımızla buluşup bu fahiş zamlara karşı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 17 ilçemizde esnaflarımıza son iki ayın zamlarını belirten afişleri asmaları konusunda vatandaşlara dağıttık. Bugün de Atatürk kent meydanına kurduğumuz zam duvarına vatandaşlarımızı yüklü faturalarla ilgili düşüncelerini ifade edebilecekleri bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Üç gün sürecek olan çalışmamızın ardından 81 ilde zam duvarlarına asılan fatura ve yazılar Genel Merkezimizde toplanacak. Daha sonra da İstanbul’da sergilenecek. Tüm Aydınlı hemşerilerimizi zam duvarına faturalarıyla birlikte gelerek düşüncelerini yazmak üzere davet ediyoruz.” 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0