ÇERÇİOĞLU DİKDATÖRLÜĞÜ !!

CHP Efeler İlçe Kongresi Öncesi İstifa Krizi !

ÇERÇİOĞLU DİKDATÖRLÜĞÜ !!

Perşembe günü gerçekleştirilecek olan CHP Efeler İlçe Kongresi öncesinde istifa krizi yaşandığı bildirildi. Efeler İlçe Kadın Kolları yönetiminden 5 üyenin istifa dilekçesini sunduğu ancak bu dilekçelerin işleme alınmadığı belirtiliyor.

İddiaya göre İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Efeler İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülüstan Çolak, Hatice Şahan, Belgin Maraş, Latife Yeşil ve Şükran Özmüş, 7 Ağustos'ta istifa dilekçelerini vermiş ancak bu dilekçelerin bir hafta içerisinde işleme alınması gereken süre içinde işleme alınmadığı ifade ediliyor.

Bu durum siyasi kulislerde CHP içinde demokrasi sürecinin işlemediği, yapılan çalışmaların yeterince takdir görmemesi ve temel değerlerden uzaklaşıldığı şeklinde yorumlanıyor. Ayrıca istifa eden yönetim kurulu üyelerine karşı diktatörlük uygulandığı şeklindeki iddialar da gündemde yer alıyor.

CHP gibi büyük siyasi partilerde iç dinamikler, yönetim değişiklikleri ve kongre süreçleri zaman zaman tartışmalı hale gelebilir. Bu tür durumlar, demokratik yapı içinde farklı görüşlerin ifade edilmesi ve çeşitliliğin yönetimde yansıtılması adına önemlidir. 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0