BENİM KAVGAM DA SEVDAM DA AYDIN !

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

BENİM KAVGAM DA SEVDAM DA AYDIN !
Etkinlikte konuşan Savaş, yerel seçimleri işaret ederek,
“Aydın’ın beş yıl daha kaybedecek vakti yok” dedi.Bunu burada yaşayan hemşehrilerim hak etmiyor. Bu şehir bize emanet. Yerel yönetim anlamında hak ettiği şekilde yönetmek ve projeler üretmek hepimizin görevi. Hep birlikte bunları yapacağız. Hep birlikte çalışıp, başarıp, kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” dedi.

Savaş, “ Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek için yola çıktım. Aydın’ı çok seviyorum. Kavgam da sevdam da bu şehir. Ben yaptım, bilirim şeklinde bir yönetim anlayışımız hiçbir zaman olmayacak. Hep birlikte çalışarak bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Değişim şart artık” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, gazetemizin imtiyaz sahibi Yusuf Arslan ve Genel Yayın Yönetmeni Özen Özden ile gerçekleştirdiği sohbet esnasında, Kuşadası'nda bir internet sitesinde yer alan "Mustafa Savaş, Kuşadası Belediye Başkanlığı İçin Fuat Akdoğan'ı İkna Etti" haberini yalanladı.

Özden'in sorduğu soru üzerine Savaş, söz konusu haberin aslının olmadığını belirterek, "Kesinlikle yalan haber. Fuat Akdoğan ile herhangi bir konuda görüşmemiz olmadı" dedi.

                                                                                                                           ÖZEN ÖZDEN

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0