BEHÇET AP DAVUTLAR'DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Davutlar mahallesi'ni ziyaret eden İYİ Parti Kuşadası belediye başkan adayı Behçet Alp, sevgiyle karşılandı Vatandaş derdini anlattı, Alp göreve gelir gelmez çözeceğine söz verdi.

BEHÇET AP DAVUTLAR'DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

İYİ Parti Kuşadası Bele diye Başkan Adayı Behçet Alp, seçim gezileri kapsamında Davutlar Mahallesi'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Müge Başakçı ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Alp, esnaf ve Davutlar halkı ile bir araya geldi.
"SORUNLARI BİLİYORUZ" Vatandaşların, yeterli hizmeti alamadığı yönündeki şikayetlerini dinleyen İYİ Parti Adayı Behçet Alp, "Davutlar'da yaşayan hemşehrilerimiz haklı olarak doğalgaz istiyorlar. Bugüne kadar Davutlar'a hizmet belli ki ağırdan alınmış. Öte yandan özellikle yaz aylarında Davutlar Mahallemizin nüfusu neredeyse 10'a katlanıyor ve burada yaşayan vatandaşlarımız, üst yapı ve alt yapı eksikliği nedeniyle ciddi zorluklar yaşıyor. Kanalizasyon hatlarının yetersizliği nedeniyle bölgeyi ağır bir koku kaplıyor. Zaten düşük kalitedeki sularda sık sık kesintiler yaşanıyor. Trafik sıkıntısı ise başlı başına bir sorun. Kimsenin endişesi olmasın. Göreve geldiğimizde aciliyet sırasına göre hepsini teker teker çözeceğiz." dedi.
         

                                                                                                                                ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0