BAŞKAN SUÇ MAKİNESİNE KUŞADASI'NI TANITTIRDI!

Kuşadası'nın en ünlü festivali olan Altın Güvercin Beste Yarışması'nın tanıtımında onbinlerce lira verilen Ece Ronay'ın evine yapılan aramalarda hassas terazi, otomatik silah, tabanca ve bunlara ait onlarca fişek bulundu. Kuşadası Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte, Belediye Başkanı Ömer Günel'in ilçeyi tanıtmak amacıyla onbinlerce lira harcayarak sosyal medya fenomenlerini getirdiği biliniyordu.

BAŞKAN SUÇ MAKİNESİNE  KUŞADASI'NI TANITTIRDI!

Bu fenomenlerden biri de eleştirilere maruz kalan Ece Ronay'dı. İstanbul'da yapılan ev aramasında ise hassas terazi, otomatik silah, tabanca ve bunlara ait 58 adet fişek bulundu. 17 Eylül tarihinde, Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte paylaşılan fotoğraflarda ilçeye değer katacağı ifade edilmişti. Ancak bugün gördüğümüz gibi, Kuşadası'nın tanıtımında kimlere ödemeler yapıldığı konusu gündemde.

Kuşadası halkından Osman D., ilçeyi tanıtmak amacıyla getirilen kişilerin bu şekilde gündemde olmasının, ne yazık ki, Kuşadası'nın kötü reklamından başka bir şey olmadığını ifade etti. Adayı tanıtmak istiyorlarsa daha çok çalışarak, ilçeyi daha temiz ve güzel hale getirecek projeler üzerinde çalışmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, yeni belediye başkanının bu tür durumlara düşmemesi ve ilçeyi rezil edecek kişilerden uzak durması temennisinde bulundu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0