BAŞKAN DİNÇER İÇİN DONÖR BULUNDU

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer için uygun donör bulundu. Başkan Dinçer, akciğerindeki ödemin geçmesinin ardından karaciğer nakli için ameliyat masasına yatacak.

BAŞKAN DİNÇER İÇİN DONÖR BULUNDU

Geçtiğimiz hafta rahatsızlanan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in kontrollerinde karaciğerinin iflas ettiği ortaya çıkmıştı. Hava ambulansı ile Malatya’ya sevk edilen Başkan Dinçer’e karaciğer nakli için acil donör çağrısı yapıldı. Başkan Dinçer’e uygun karaciğerin bulunması için yapılan çağrılar sonuç verirken bir donör bulundu. Karaciğer nakli için bekleyen Başkan Dinçer’in yapılan son tahlillerinde akciğerinde ödem olduğu tespit edildi. Başkan Dinçer’in akciğerindeki sıvının temizlenmesi sonrası birkaç gün içerisinde organ naklinin gerçekleşeceği öğrenildi.

"İNŞALLAH SAĞLIKLI ŞEKİLDE GÖREVİNE DÖNECEK"

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Başkan Dinçer için donör bulunduğunu belirterek “Başkanımız Enver Salih Dinçer için 10’a yakın bağışçı çıktı. Uygun bir donör bulundu. Organ nakli için tek sorun Başkanımızın akciğerindeki sıvı birikmesi olduğunu öğrendik. Birkaç gün içerinde organ nakli gerçekleşecek. İnşallah başkanımız sağlıklı şekilde görevinin başına dönecek” dedi.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0