AYDIN'DA HAREKETLİ ANLAR YAŞANDI

Aydın’ın Nazilli ilçesinde ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, evinin balkonuna çıkarak kafasına dayadığı tüfekle mahalleyi ayağa kaldırdı.

AYDIN'DA HAREKETLİ ANLAR YAŞANDI

Yaklaşık bir saat boyunca komşularına heyecan yaşatan şahıs, ilçe emniyet müdürünün uğraşları sonunda ikna oldu ve tüfeğini bırakarak aşağıya indi. Bu süre boyunca etraftaki herkes nefesini tutarak o anlara şahit oldu.

Nazilli ilçesi Turanlar Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde meydana gelen olayda ailevi sorunları olduğu iddia edilen C.S. eline aldığı tüfek ile balkona çıktı.

C.S’nin tüfeği kafasına dayadığını gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hemen ardından C.S’nin babası ve çocukları da olay yerine geldi.

İlçe Emniyet Müdürü ikna etti, tüfeği bıraktı.

Bölgeye gelen Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Şafak Yıldırım’ın yaklaşık yarım saatlik ikna çabası sonuç verdi ve C.S. tüfeği bıraktı. Evden dışarı çıkarak çocuklarına sarılan C.S. polis ekipleri tarafından gözlatına alınarak kontrol amacıyla hastaneye sevk edildi.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili inceleme başlattı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0