AYDIN'DA 'BOZDOĞAN-1'OPERASYONU!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik Aydın dahil olmak üzere 22 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-1' operasyonunda 179 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

AYDIN'DA 'BOZDOĞAN-1'OPERASYONU!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyona ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu açıklamalarda bulundu: “Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri tarafından Adana, Antalya, Aydın, İstanbul, İzmir, Kars, Mersin, Osmaniye, Ardahan, Batman, Bursa, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Erzurum, Gaziantep, Kırşehir, Manisa, Muş, Şırnak, Uşak ve Van’da gerçekleştirilen 'Bozdoğan-1' operasyonlarında bölücü terör örgütüne üye oldukları ve faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 179 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucunda ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyale el konuldu.”
Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerine teşekkür ederek şunları dile getirdi: “Operasyonları başarıyla gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle. Yılın 365 günü, dört mevsim, 12 ay gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz.”

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0