AYDIN TARIM FUARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fuarın açılışına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ile milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AYDIN TARIM FUARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AYDIN TARIM FUARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AYDIN TARIM FUARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fuarın açılışına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Aydın Tarım Fuarının açılışını gerçekleştirdik.

YOĞUN İLGİ

Fuarın ilk gününde yoğun bir katılım gösteren vatandaşlar ise tarım fuarının önemli olduğuna dikkat çekti. Aydın'ın tarım memleketi olduğunu ifade eden ziyaretçilerden Selahattin Fırat; "Fuardaki stantların genelini gezdim ve fiyatlarda genel olarak bir uygunluk göremedim. Fuar ise dört dörtlük. Aydın, tarım memleketi, haliyle olması gereken de buydu" dedi.

Tarım fuarlarının sürekliliği olması gerektiğini ifade eden ziyaretçilerden Sadettin Sağlam ise "Fuar güzel ve ilk gün olduğu için hareketli. Taleplerin ekonomiye karşılık olarak ne kadardır bilmiyorum daha hepsini gezme fırsatım olmadı ancak hareketlilik dikkat çekti. Memleketimiz, tarım memleketi sonuçta. İlgi alaka var. Hareketli olması da güzel bir şey. Canlılığı gösteriyor yani. Böyle fuarların, tarım memleketi olduğumuz için de hem Aydın hem Ege hem de Türkiye için sürekliliği önemli yani. Bir kere olup geçmemesi gerekir" dedi.

 

Fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar 16 Ocak Pazar gününe kadar saat 10-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0