ALTUNGÜN’DEN BEHÇET ALP’E TAM DESTEK AÇIKLAMASI

Kuşadası eski belediye başkanı Esat Altungün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İYİ Parti Adayı Behçet Alp’e tam desteğini açıkladı. Altungün yarın (7 Mart Perşembe) detaylı açıklama yapmak için düzenleyeceği toplantıya tüm Kuşadası halkını davet etti.

ALTUNGÜN’DEN BEHÇET ALP’E TAM DESTEK AÇIKLAMASI

Yerel seçimlere az bir süre kala Kuşadası’nın önemli siyasi figürleri İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp’e destek açıklamalarını sürdürüyor. Önceki dönem Belediye Başkanlarından Özer Kayalı’nın İYİ Parti’ye geçerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının ardından, yine önceki dönem belediye başkanlarından Esat Altungün de destek açıklaması yaptı.
Altungün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kuşadamız için, çocuklarımızın geleceği için Behçet Alp’in yanındayız. Haydi Kuşadası, gün birlik ve beraberlik günü, ilçemize sahip çıkma günü. Hepinizi bekliyorum.” diyerek  7 Mart Perşembe günü saat 18.00’de Kaptan Restoran’da yapacağı açıklama toplantısına tüm Kuşadalıları davet etti. 
Bu hamleler siyasi kulislerde, 5 yıldır Kuşadası’nı kötü yöneten, halkın isteklerine kulak tıkayan ve Kuşadası’nın adını şaibeli konularla ülke gündemine taşıyan Ömer Günel’e karşı oluşturulan büyük bir güç birliği olarak yorumlanıyor. Günel 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimleri Behçet Alp’e karşı kaybedeceğine kesin gözüyle bakılıyor.  

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0