AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI!

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Yurttutan Sivri'den basın açıklaması yaptı.

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI!

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına mensup tüm kadınlar olarak kamuoyuna sesleniyoruz:
CHP Belediye Başkan adayı Ömer Günel 23 Mart 2024 tarihinde, kadınları aşağılayan, toplumdan ayrıştıran bir tavırla kabul edilemez söylemlerde bulunmuştur. Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı, kendisini bir kez daha şiddetle kınıyoruz.
"Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı" iddiasında bulunanların, kadın siyasetin nesnesi değil öznesidir ilkesini benimseyen partimize yönelik sözleri, kendi riyakârlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür.
Bizler siyaseti vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinen kadınlar olarak, "Şimdi zaman, hakaretini sahibine iade etme zamanıdır" diyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz.
Biliyoruz ki Kuşadası'nın kadınları maruz kaldıkları bu maksadını aşan sözleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Bizler, Kuşadalı hemşerilerimizin ferasetine ve vicdanına güveniyoruz.
23 Mart 2024 tarihini partisinin tarihine kara bir leke olarak geçiren CHP Belediye Başkan adayı Ömer Günel’e ; sadece özür yetmez diyoruz. Maksadını aşan sözlerinizin bedelini, sağduyu sahibi Kuşadası halkı ve tüm kadınlar, size demokratik bir şekilde ödetecektir.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0