AHMET ERTÜRK: ''TÜRKİYE KAZANACAK!''

Seçim çalışmaları kapsamında Kuşadası'nda esnaf ile buluşan İYİ Parti Aydın Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, Millet İttifakı iktidarında, Türkiye'nin kazanacağını dile getirdi.

AHMET ERTÜRK: ''TÜRKİYE KAZANACAK!''

Aydın'da 14 Mayıs seçimlerinde, birinci parti olmayı hedefleyen İYİ Parti'de Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, sahada çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına, turizm merkezi Kuşadası ile devam eden Ertürk, esnaf ziyareti düzenledi.

Eşi Selma Ertürk, İlçe Başkanı Hayati Atlı ve yönetiminin eşlik ettiği İYİ Parti'li Ertürk, iş yerlerinde bir araya geldiği esnaflara hayırlı işler dileyip, birlikte sohbet etti.

Esnafların yanı sıra vatandaşlarla da buluşan Ertürk, sorun ve talepleri dinledi.

Millet İttifakı'nın iktidara geldiğinde yapacağı yatırım ve hizmetlerle partisi İYİ Parti'nin politikalarından bahseden Ertürk, esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

"MİLLETİMİZİN SEVGİSİ, SANDIĞA YANSIYACAK"

Partisinin belirlediği seçim programı kapsamında yoğun tempoda çalışmalarına devam eden ve gittiği her yerde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk, "Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Kuşadası’nda da yaptığımız ziyaretlerde, vatandaşlarımız, Millet İttifakı ve partimiz İYİ Parti'ye büyük teveccüh gösterdi. Halkımızdan aldığımız bu destek gücümüze güç katıyor ve ne kadar doğru bir yolda mücadele ettiğimizi gösteriyor. Bize gösterilen bu sevginin, 14 Mayıs seçimlerinde sandığa yansıyacağına biliyoruz. Millet İttifakı iktidarında, Türkiye kazanacak, milletimiz refah ve huzura kavuşacak. Vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve sevgi için çok teşekkür ediyoruz," diye konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0