ADÜ'LÜ ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

ADÜ öğrencisi Ahmet Uyar, Sırbistan’da başlayan 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda dünya ikincisi oldu. Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Uyar'ı tebrik etti.

ADÜ'LÜ ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
ADÜ'LÜ ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Başkent Belgrad’da düzenlenen şampiyonada bugün milli sporculardan Ahmet Uyar, 63 kiloda Polonyalı Arslanbek Salimov, çeyrek finalde Ermeni Hracya Poghosyan ve yarı finalde de Moldovalı Cornelu Rusu’yu yenerek finale yükseldi. Ahmet finalde, Gürcü rakibi Leri Abuladze ile karşılaşacak.

"ADÜ’LÜ ÖĞRENCİLER ULUSLARARASI BAŞARI YAKALIYOR"

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakütesi öğrencisi Uyar'ın başarısının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir, Uyar'ı tebrik etti. ADÜ öğrencilerinin geçmişte de birçok uluslararası başarı yakaladığını hatırlatan Aldemir, "Şampiyonaların okulu yine göğsümüzü kabarttı. Öğrencimiz Ahmet Uyar Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'da düzenlenen 23 Yaş Alti Dünya Güreş Şampiyonası'nda, Dünya İkincisi olarak 'Gümüş Madalya' kazandı. Öğrencimizi ve Spor Bilimler Fakültesi'ni tebrik ediyorum" dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0