Kuşadası Halkı Bedia için TEK YÜREK

17 aylık SMA hastası Bedia Ferhan’ın tedavisi için toplanması gereken tutarın, iş insanı Aytekin Sabuncu’nun “Bedia’ya umut ol” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına ilgi çığ gibi büyüdü ve siyasilerin, iş insanlarının, halkın ve bizlerin de destek vermesiyle yüzde 70’lik kısmı toplandı.

Kuşadası Halkı Bedia için TEK YÜREK

Kuşadası Halkı Bedia için TEK YÜREK

17 aylık SMA hastası Bedia Ferhan’ın tedavisi için toplanması gereken tutarın, iş insanı Aytekin Sabuncu’nun “Bedia’ya umut ol” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasına ilgi çığ gibi büyüdü ve  siyasilerin, iş insanlarının, halkın ve bizlerin de destek vermesiyle yüzde 70’lik kısmı toplandı.

 

Kuşadası’nın önemli iş insanı Aytekin Sabuncu, SMA hastası Bedia Ferhan için yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tibet Özer, Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Yaser Doğan, Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçi, Yenihaber Kuşadası TV/Gazetesi imtiyaz sahibi Yusuf ARSLAN ve sosyal medyada kullanıcı adı berkeburcu olan Burcu Özmüş Akkoyunlu gönüllü esaslı olarak dahil oldu. Yenihaber Gazetesi’nin haftalık 20 bin adet basıldığı gazetesinde yaptığı manşet haber ve Burcu Özmüş Akkoyunlu’nun instagram da açtığı canlı yayınlar ile Bedia’nın tedavisi için gerekli 20 Milyon TL’nin yüzde 70’i tamamlanarak, toplam yardım miktarı 14 Milyon TL’ye ulaştı.

 

Destek için herkes “Ben de Varım” diyor

 

Yardım kampanyasıyla ilgili destek veren katılımcılar şöyle konuştu:

 

İş insanı Aytekin Sabuncu, “‘Bedia’lar ölmesin’ diyerek yola çıktık. Ülkenin birçok yerinden destek yağmuru geldi. En büyük destek ise Almaya Berlin’deki iş ortağım Mehmet Kendioğlu’dan geldi. Emek veren, destek veren herkese teşekkürler.”

 

Kuşadası Spor Kulüp Başkanı Yaser Doğan, “SMA hastası Bedia kızımızın tedavisi için maddi ve manevi desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Tedavi masraflarının bir kısmı toplanmış olsa da henüz yeterli miktara ulaşılamadı, herkesi bu duruma kayıtsız kalmayarak yardım etmeye davet ediyorum. Yavrumuzun tedavisi için elimizden gelen tüm imkânlarla ‘ben de varım’ diyorum.”

 

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tibet Özer, “Bedia Ferhan ve ailesine maddi ve moral desteğinde bulunmak için ben de her zaman yanlarında olacağım. Umuyorum ki kalan miktar da kısa zamanda toplanıp, tedavisine başlanacak. Bedia için ben de varım!”

 

Kuşadası Siverekliler Derneği Başkanı Hamza Kürkçi:  “Bedia’yı yaşatmak için halkımızın yardımda bulunması önemli. Bedia için ben de varım!”

 

Yenihaber Kuşadası TV/Gazetesi imtiyaz sahibi Yusuf Arslan ve Yenihaber ekibi;

“SMA hastalarının her zaman destekçisi olmaya ve seslerini duyurmaya devam edeceğiz, tedavi masraflarının yüzde 30’luk kısmı için halkımızı duyarlı olmaya çağırıyoruz.”

 

Gazetemiz aracılığıyla başta Kuşadası iş insanlarının başlattığı, siyasilerin katıldığı ve halkımızın büyük destek sağladığı yardıma Türkiye ve yurt dışındaki hayırseverlerin de, büyük küçük demeden miktar fark etmeksizin, görselde yer alan IBAN ve SMS yoluyla yardımda bulunmaları için çağrıda bulunuyoruz.”

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0